Campionato de España Universitario e Autonomico Cadete-Xuvenil de Campo a través

En Albacete celebráronse os Campionatos de España por Autonomias das categorías cadete e Xuvenil, onde a Selección Galega competiu en ambas as categorías.
En cadete homes a mellor clasificación individual correu a cargo do atleta Miguel Otero que ocupou a 13ª posición. E Galicia en 8 posición. En mulleres a primeira das nosas representantes foi Eva Cid no posto 56º sendo Galicia a 14ª comunidade.
Xuvenís
Nesta categoría acadouse a mellor clasificacion por equipos ao lograr a 5ª posición en categoría masculina, sendo Carlos Porto no posto 14º, o primeiro dos nosos representantes. En mulleres Galicia ocupou a novena praza, e Camila Alonso oitavo posto individual. Actuación Galega

Campionato Universitario
Carlos Villamor Castiñeira na cuarta posición foi o mellor dos galegos, ocupando a Universidade de Vigo o mesmo posto. En mulleres Sandra Moquera acadou o mellor posto das universitarias galegas, rematando a súa carreira na 9ª praza. Actuación galega