Campionato Galego de Campo a Traves Veterán

A praia de Cabio de Pobra do Caramiñal foi o escenario do Campionato Galego de Campo a través e a xornada non puido ser mais exitosa, e o tempo axudou ao participantes o que supuxo de moitos atletas cos seus familiares e amigos creasen unha gran ambite en todas as carreiras.
A xornada comezou coa carreira de mulleres de todas as categoría, proclamandose campioa a gran favorita Soledad Castro Soliño do Comesaña, que desde o pistoletaza de saída cogio a cabeza e mantívoa durante a carreira que logrou nun tempo de 19.53, sendo segunda Isabel Saez que cruzo a meta a 1 miuto 22 segundos de Soledad, a terceira posición foi para Monserrart Carreira que cruzou a meta cun tempo de 22.06.
Categoría M35/40
Fantastica carreira as disputada nestas categorías, pue nada máis iniciarse a carreira salio moi forte Jose Manuel Rodriguez Moure que desde o pirmer metro púxose a tirar de todos os atletas hata que o final da primeira volta foi cogiido pour un grupo de tres atletas que ao cabo resultarian o podium da carreira. Ultímoos metros fnales foron dunha gran beleza, pois houbo moitas dúbidas para proclamar o vencedor que resultou ser o atleta da Sociedade Gmnastica Carlos Piñeiro Rivas cun tiiempoo de 23,55, sendo segundo Xavier Diaz do Lucus co mesmo tempo de Carlos, sendo terceiro o olimpico Alejandro Gómez con 24.01, que debutaba na categoría de veteranos.
Categoría M45 e seguintes
A proba final da categoría M45 e siguentes, foi dominada polo favorito e campeon da edicion do ano pasado polo atleta da Universidade de Santiago, Manuel Vigo Otero que fixo 17.03 nos 5, 5 Km. , seguíronlle na linea de meta Angel Rodriguez López con 17.31 e José Martinez Santomé con 17.34.
Equipos:
A clasificacion final de equipos os campións foron: Val Miñor categorías 35/40 , Universidade de Santiago en M45 e seguintes, sendo o Ourense Academia Postal o vencedor na categoría feminina.
A organización resultou un éxito, onde o Concello dá Pobra envorcouse con todos os asistentes para que se sentisen comodos en todo momento. Resultados Fotos