Triunfo do keniano Titus Massai en homes e Dulce Felix en mulleres na Carreira Popular de Negreira

Lolo PenasTripleta de atletas africanos no podio final da vixésimonovena edición da Carreira Popular de Negreira disputada onte baixo unha incesante choiva. Marca de inscritos con 1.452 participantes, e triunfo para okeniano Titus Massai que estableceu un tempo final de 29 minutos e 49 segundos, avantaxando en trece segundos aos seus compatriotas Cherop Samson, e en 19 a David Kilel, o gran derrotado que partía coa bitola de favorito tras gañar na pedrestre de Santiago. Cuarto foi o marroquí Youssf El Kalai, e quinto o arzuán Lolo Penas (30.45) por diante dos portugueses Manuel Magalhaes, Nuno Valente e Ricardo Vale. O segundo mellor galego foi o negreirés, Luís Calvo Castro, noveno cun tempo de 32 minutos e 38 segundos. Na categoría feminina as tres primeiras atletas foron, Dulce Felix, Marisa Barros e Rehab Nendungo todas elas atletas estranxeiras. Mais información Fotos: Nacho Rego