Cto, Galego de 5 Km. en ruta: Francisco J. Gómez Noya e Mª Jesús Gestido vencedores

No ciruito urbano de Vilagarcia se celebro a I Carreira Popular Deputación de Pontevedra conxuntamente don o Campeoanto Gallego de 5 Km.
O vencedor da proba absoluto foi Cristián Grajales cun tempo de 14.17, sendo segundo e campión galego da distancia o triatleta Francisco J. Gómez Noya, estando acompañados no podio por Ivan Docampo Gonzalez e Rafael Fuentes Lubians todos eles da Sociedade Gimnastica de Pontevedra.
En categoria femenia a vencedora foi Barbara Riveros, quein parou o crono en 16.37, sendo terceira na xeral Maria Jesus Gestido Rodriguez do Fuerteventura, proclamándose campiona galega cun corno de 17.16, logrando a segunda posición do campionato Yolanda Gutierrez Robles,la terceira posición foi para a xuvenil Carmela Cardama Baez, ambas as dúas do Comesaña