Campionato de España Absoluto

Ultima hora: A espera da xornada do domingo son 5 as medallas que acadaron xa os atletas galegos no Campionato de España que se está a celebrar en Pamplona. Lolo Penas proclamouse gañador nos 5000 seguido de un Alejandro Fernández cada día con mais forza na sua volta á competición. As outras medallas de prata foron para Jean Mari Okutu na lonxitude e José Manuel Vila na xavalina, dous valores sempre seguros nos campionatos. Solange Pereira foi terceira nos 1500 m nunha proba en que as duas mulleres que entraron por diante foron as olímpicas Natalia Rodriguez e Isabel Macias.

Tamén citar a Esperanza Caldas que se mete na final de 400 con 56.33 con sua mellor marca da tempada. Merirotia quinta plaza para Eva González nos 10000 metros marcha con 46.30.50 facendo su mellor marca persoal Parabens. ACTUACION GALEGA