Bo Campionato Galego de Campo a Través Veterans: Soledad Castro e Rafael Fuentes foron os mellores

Esta mañá, no circuíto da Praia de Cabio da Pobra do Caramiñal, celebrouse o Campionato Galego de Campo a través de Veteranos e o II Cros da Pobra. Máis de 500 atletas déronse cita para disputar ambas competicións. Soledad Castro foi a vencedora que impúxose a todas as súas rivais. En homes Rafael Fuentes obtuvo o campionato na categoria M35. En M-40 el vencedor fue Alejandro Gómez, .En M-45 Manuel Vigo, foi o gañador da proba

Campions por equipos
En mulleres impúxose o Comesaña, sendo Val Miñor e Academia Postal segundo e terceiro respectivamente. Polo que a homes refírese en M-35/40, impúxose o Alejandro Gómez, seguido do ADAS e o Coruña Comarca.Na categoría M-45 e seguintes o equipo gañador foi o Universidade de Santiago, ao que seguiron na clasificación Milladoiro e Ría de Ferrol. Resultados Campionato Gallego II Cross Concello de A Pobra FOTOS