Primeiros campions galegos da tempada no Campionato Galego de Marcha en pista

O Estadio Gregorio Pérez Rivera de Lugo, foi o escenario onde se deron cita os marchadores galegos para a disputa do Campionato Galego de Marcha en pista.
O intenso frio non foi obstáculos para que un bo numero de atletas tomasen a saída nas diversas categorías.
O cadro de Campións de categoría menores foron na categoría Benxamin: Javier Escariz (CUN) e Ana Martinez (CFL) Alevin: Brais Prieto (CUN) 11.44.52 e Antia Chamosa (Caldas) 12.19.25 Infantil: Daniel Chamosa (CUN) 16.14.49 e Maria Abeledo (ASN) 16.31.91 Cadete: Adan Garcia (RIA) 16.07.54 e Marisol Diz (CUN) 15.48.60.
A carreira de 5 Km. onde intevinieron o resto de categoría os vencedores absolutos foron o xuvenil Armando Pereira (RCC) 23.49.71 e en categoría feminina tambien a xuvenil Rocio Carbia (OAAP) con 27.09.19.
Como colofón ao Campionato fíxose entrega de medallas, que contou coa presenza da atleta Olimpica Maria Vasco, que aproveitou a súa estancia en Galicia, onde o dia anterior estivo na presentación oficial da Escola Galega de Marcha. Estivo acompañada en todo momento polo noso olimpico e actual director da Escola ,Santiago Pérez. Resultados

Como colofón ao Campionato fíxose entrega de medallas, que contou coa presenza da atleta Olimpica Maria Vasco, que aproveitou a súa estancia en Galicia, onde o dia anterior estivo na presentación oficial da Escola Galega de Marcha. Estivo acompañada en todo momento polo noso olimpico e actual director da Escola, Santiago Pérez